+36 307 901 261

Regálová poradna

Középiskola kezdéskor megint újabb változás áll be egy gyermek életében.A szobában már nem gyerekjátékok vannak szerte szét. A szoba megváltoztatását jo a gyermekkel megbeszéljük, így a berendezést úgy lehet alakítani, hogy mindenkinek megfeleljen, szülőnek és gyereknek is.

Több
Posted in Gyerekszoba

Iskolakezdéskor a gyermek élete szinte teljesen megváltozik. Ne feletkezzünk meg arról, hogy az iskolai tanulnivalók mellett helyett kell hagyni a játékra, pihenésre. Ennek megfelelően kell a gyerekszobában kialakítani a teret játszásra és tanulásra.

Több
Posted in Gyerekszoba

Az óvodás gyermek játékos és kiváncsi. Játékos formában tanul, ezért fontos, hogy legyen helye játszani. A gyerekszobában az az ideális, hogy minél kevesebb bútort helyezzünk el, hogy fantáziája teret kapjon.

Több
Posted in Gyerekszoba

Pár tipp és hasznos tanács a polcrendszer kiválasztásához. A gyerekszobai polcrendszer kiválaszátásakor figyelembe kell venni a gyermek biztonságát. A polcrendszernek stabilnak, ellenállónak és gyermekbarát anyagból kell hogy készüljön.

Több
Posted in Gyerekszoba

Ha családi házának nagy pincéje van és otthonról dolgozik, akkor létrehozhat egy dolgozószobát benne. Ennek köszönhetően otthona kényelmében fog dolgozni és senki nem fogja zavarni.

Több
Posted in Dolgozószoba

Napjainkban egyre nagyobb az otthoni irodai vagy otthoni munka népszerűsége.

A hálószobában csak akkor dolgozunk, ha nagyon kis lakásunk van, és bárhol máshol nem engedünk helyet. Ilyen helyzetben meg kell tudnia hozni egy tanulmányt, hogy ne zavarja az alvást


Több
Posted in Dolgozószoba

A pincét akár játszóteremnként is használhatjuk mint gyerekeknek úgy felnőtteknek. Persze egy kis változtatással. Fontos a megfelelő világítás, ami felváltja a napfényt, kellemes világos színre festett falak. Milyen más berendezésre lesz még szükség? Javasoljuk…

Több
Posted in Üzlet

A családi ház pincéje széles körű felhasználást biztosít mint élelmiszer, szezonális dolgok tárolására de átalakíthatjuk pincei műhellyé, stúdióvá.

Több
Posted in Üzlet

A pincében nem csak élelemiszert és nem használt dolgokat tárolunk, de szezonális dolgokat is. 

Több
Posted in Üzlet

A pincét általában zöldségek, gyümölcsök, befőttek tárolására használjuk. A pincék hidegek és magas páratartalmúak. 

Több
Posted in Üzlet