+36 307 901 261

Gyakori kérdések

nejčastější dotazy

Fizetéssel, postaköltséggel és Áfávál kapcsolatos kérdések

Áfát fizető cég?
Igen, fizetünk Áfát
 
Magyarországon fizetünk Áfát, Áfa nélkül is elküldik az árut?
Igen, közösségi adószám ellenőrzése után, automatikusan 21 % Áfát leszámítunk a számlából.
 
Ha nagyobb mennyiségű árut rendelek, akkor egyszeri postaköltséget fizetek, vagy minden csomag után van postaköltség és csomagolás?
Nincs. Egy megrendelés = egy postaköltség, még ha a megrendelés több csomagból is áll.
 
Magyarországon lakok és Önöktől szeretnék árut rendelni. Egységes a postaköltség egész Magyarországra?
Igen, a postaköltség egységes egész Magyarországon. Több info: Szállítás


Polcrendszerre és polcokra vonatkozó kérdések 

Külön polcokat is meg lehet vásárolni a polcrendszerekhez?
Igen, lehet. Minden rész külön megvásárolható a polcrendszerekhez, beleértve a polcokat is.
 
A polcok közti távolságot állíthatom bármilyen magasságba?
Igen, a fém polcrendszereknél a polcok közti távolságot úgy lehet beállítani, ahogy épp abban a pillanatban szükséges. A Dedal és Jupiter polcrendszereknél is változtatható a polcok közti távolság, viszont csak, úgy ha a henger oszlopokból levágnak, de ilyenkor már a magasság nem visszaállítható.
 
Melyik polcrendszer használható magas páratartalomnál?
Magas páratartalommal rendelkező helységekbe ideális a Jupiter polcrendszer. Az egész polcrendszer műanyagból készült, így idővel sem tesz kár benne a nedvesség. Könnyű a szerkezete, könnyen tisztítható, karbantartható és egyszerű az összeszerelése. Ennek ellenére erős a szerkezete és magas a teherbírása. A teherbírás növelhető még fémmerevítők megvásárlásával. A polcrendszer falhoz rögzíthető részekkel is rendelkezik.
 
Lehetséges két polcrendszert egymás elé szerelni, mivel a polcrendszer mélységét növelném meg, hogy hosszabb dolgok is elférjenek? A polcok szélei nem magasabbak?
Igen, lehetséges. Nem az összes polcrendszerünk, fém, műanyag és kombinált, polcai sima felülettel rendelkeznek, így akár többszörösen is növelhető a polcok mélysége.
 
A fém polcrendszerekhez HDF-ből készült polcok vannak? Mi az a HDF?
A High Density Fibreboard (HDF), fordításban nagy sűrűségű farostlemez - egyedi keménységű deszka, mely nemrégiben még úszóparkettaként volt használatos. Tömör, kompakt szerkezettel rendelkezik. Ennek köszönhetően lehet a HDF-re bármilyen felületet felvinni, a lakktól egészen a furnérig. Összehasonlítva a forgácslappal vagy az MDF-el, sokkal nagyobb a sűrűsége és ez által nagyobb a hajlító és húzó szilárdsága. A forgácslappal szemben kevésbé szívja magába a nedvességet, ami nagy előnynek számít.