+36 307 901 261

Milyen polcrendszert válasszon?

A polcrendszer kiválasztása, hogy megfeleljen az elvárásoknak, nem is olyan bonyolult, mint első ránézésre gondolnánk. Először olyan kérdést kell feltennünk, hogy milyen fajta árut és milyen mennyiségben fogjuk az tárolni. Egy másik, kevésbé fontos szempont, a polcrendszer elhelyezése és milyenek a tér adottsága.

Kínálatunkban mindenféle polcrendszerek megtalálhatóak, amiket akár háztartásban, irodában, irattárban, raktárban akár pincékben is lehet használni. Cégünk széles választékban kínál polcrendszereket és állványokat, így igényeik szerint választhatnak, hogy a helység átlátható, legjobban kihasznált legyen. A jobb tájékozódás érdekében, picit bemutatjuk kínálatunkat.

 

Fa polcrendszerek

 • Masszív boróka fából készültek és természetes mintájukkal szállítjuk. Ezeket a polcrendszereket lehet azonnal is használni, vagy saját igény szerint lehet festeni, pácolni.

 • A fa polcrendszerek felhasználhatósága széleskörű, tárolásban segíthet háztartásokban, üzletekben, irodákban, pincékben, műhelyekben stb. Különösen praktikusak háztartásban, pl. éléskamrában élelmiszerre, gyerekszobában játékokra vagy ruházatra, dolgozószobában a fa polcrendszer akár könyvespolcként vagy trófeák tárolására is használható. Utóbbi időben közkedveltté vált felhasználása fürdőszobában, törülközők és kozmetikai szerek tárolására.

 • Kiemelkedik praktikusságával, alacsony súlyával, egyszerű összeszerelésével és nem utolsó sorban a természetességével. Polconkénti teherbírás 35 kg. Választhat különböző méretű és polcszámú polcrendszert. Minden termékhez csavarokat és összeszerelési útmutatót adunk, ami nagyon egyszerű.

 

Műanyag polcrendszer

 • Ezek a könnyű és praktikus polcrendszerek PVC-ből és polipropilénből készülnek. Modern formájukkal közkedveltek az egyszerű összeszerelése miatt, ami csavar- és szerszámmentes. A magas teherbírást biztosítja a jó minőségű anyag és a sajátos polcforma, aminek végein praktikus szerszámtartó található, kisebb szerszámokra. Polconkénti teherbírás 120 kg, felár ellenében a teherbírás növelhető speciális fémerősítéssel 160 kg-ra. 3 színárnyalatból lehet választani: szürke, szürkészöld és szürkés piros.

 • Használhatóak műhelyben, pincében, de akár háztartásban, üzlethelységekben stb. A polcrendszerek könnyen tisztíthatóak, vagyis könnyű a karbantartásuk. Ezért akár szerszámok vagy élelmiszer tárolására is megfelelőek. Másik előnyük ezeknek a polcrendszereknek, hogy ellenállóak a nedvességnek így akár kültéri helyeken is elhelyezhetőek.

 • Többszörös polcrendszer – állványrendszer kialakításában segít az egyszerű szélesség, polcmagasság választhatósága. Ön állíthatja össze igényszerinti rendszerét. A polcrendszert bővítheti kiegészítőkkel, amivel még több felületet kap. A kiegészítők is szintén jó minőségű anyagból készülnek úgy, mint a polcrendszerek.

 

Kombinált polcrendszerek

 • A polcrendszer szerkezete cső szerkezetből, ami PVC-ből készül, és HDF lapból áll. Polconkénti teherbírás 50 kg. Az egyszerű és gyors összeszerelést biztosítja a sajátmenetes csőrendszer. Érdekes előnye ezeknek a rendszereknek, hogy kívánság szerint választható a polcok száma, a polcközti távolság, a polc formája, vagyis négyszög alakú vagy sarok alakú. Ezeket a polcrendszereket piros és fekete színben forgalmazzuk.

 • A polcrendszerek bárhol használhatóak. Formájával előnyös lakásokba, akár háztartásba, irodába, iskolába, de elhelyezhetőek raktárokba, pincékben, üzletekben stb. Variálhatóságával olyan rendszert alakíthat ki, ami minden elvárását kielégíti. Elhelyezhető rajta minden, akár könyv vagy kisebb, nagyobb tárgyak, ami a háztartásban előfordul.

   

Fém polcrendszerek

 • Legegyszerűbb módját a tárgyak elhelyezésének raktárokban, műhelyekben, irattárban stb. a fém polcrendszerek biztosítják. Ezek a polcrendszerek horganyzott pléhből és HDF falemezekből készülnek, melyek soksor keresettek magas teherbírása miatt, ami akár 200 kg. Összeszerelésük szinten egyszerű, csavar és szerszámmentes. A polcrendszert összeállítás után újból szét és össze lehet rakni, még ha a rendszer áthelyezése nem is kíván szétszedést.

 • Ha épp raktárt, irattárt vagy műhelyt alakítana ki, akkor ezek a fém polcrendszerek igénynek megfelelőek. Használhatóak hétvégi házakban, éléskamrákban és akár garázsokban. A fém polcrendszerek többszörös polcrendszer kialakítására is megfelelő.

 • A fém polcrendszerek a cégünkben 4 variánsban találhatóak meg, és mint Saturn, Orion, Ariel és Helios. Ezekből válogathat, hogy a legmegfelelőbbet kapja kézhez. Minden rendszerhez szerelési útmutatót csomagolunk, hogy megkönnyítsük az egyszerű összeszerelést.

 

Polcok és cipőtartók

  

Polcok

 • A polcok modern technológiával készültek HDF farostlemezből ragasztásos módszerrel, ami teljesen a fa mintázatát imitálja. Önhordozó polcokról van szó, ami a falra való szerelés után úgy néz ki, mintha a fal része volna. A nagy színválaszték biztosítja, hogy színével beolvadjon a beltérbe. A méret választék megkönnyíti, a polcok elhelyezését bármilyen helységbe. A polcokra fényképek, könyvek, trófeák stb. helyezhetőek. Csomagolás része a polctartó, ami a felszerelés után egybeolvad a polccal, így biztosítva az esztétikus megjelenést.

 

Cipőtartók

 • A helyes cipőtárolást biztosítják a masszív boróka fából készült cipőtartóink. Esztétikus megjelenésével akár azonnali felhasználásra is ajánlott, de igény szerint festhető és pácolható. A cipőtartókban polconként 3 pár cipő helyezhető el. Összeszerelése egyszerű, csavar és szerszámmentes. Bizonyára felkelti figyelmét a nem mindennapi áruk is.