+36 307 901 261

Jupiter műanyag polcrendszer 5 polccal, szürkészöld, 180x150x46 cm

3579
Jupiter műanyag polcrendszer 5 polccal, szürkészöld, 180x150x46 cm
Elérhetőség raktáron
Kézbesítés időpontja 2024.05.30
Szállítási költségek 2 385,9 Ft-tól

* Kötelezően kitöltendő mezők

57 264,00 Ft

(47 325,60 Ft áfa nélküli ár)

Szállításért csak egyszer fizet!

Szállításért csak egyszer fizet!

­

Megrendelését 7 munkanapon belül kézbesítjük.

­

Az árut kiszállítása előtt kétszer ellenőrizzük.

 

 

Termék leírás

Jupiter műanyag polcrendszer 5 polccal, szürkészöld, 180x150x46 cm

A praktikus műanyag Jupiter polcrendszer kemény műanyagból készült, mindenféle fém rész nélkül. 3 alkotó elemből áll: polcok, műanyag oszlopok és az oszlopokat tartó oldalpolcrész. Az oszlopok műanyagból készült csövek, átmérője 40 mm és hossza 420 mm. A munkalap - polc 50 mm magas fröccsöntött műanyag, belseje üreges amelybe vasazás helyezhető a polcok megerősítésére, a teherbírás növeléséhez. Így a teherbírás polconként 160 kg-ig növelhető. A konstrukció lehetővé teszi a 10 polc elhelyezését, viszont csökkenti a csövek kapacitását és az egész konstrukció stabilitását az ekkora polcrendszernek. Az első polc 50 mm-re a talajtól található. Ellenálló műanyag polcrendszer, ebben az esetben színes kivitelben, szürke csövekkel, polcokkal és piros oldalpolcrésszel.

Technikai információk a Jupiter polcrendszerhez

  • Polcrendszer külső mérete (m,h,sz): 1800x1500x460mm
  • Polc mérete: 1430x460mm
  • Polconkénti teherbírás: 120kg
  • Polcrendszer összteherbírása: 600kg
  • Polcok közti távolság: 380mm
  • Talaj és az alsó polc közti távolság: 50mm

A Jupiter polcrendszer összeállítása

A Jupiter polcrendszer összeállítását a polcok összerakásával kezdjük. Minden polc két db oldalpolcreésszel rendelkezik amit oldalról a polcra csúsztatva műanyag csapokkal rögzítjük. Így már egyszerűnek hangzik ugye? Következő lépésként az elkészített csöveket behelyezzük a polcok oldalrészébe fúrt lyukakba. Ezt a lépést még háromszor megismételjük, mivel a négy oszlopot, lábat be kell helyezni. Ezután újabb polcot helyezünk a csövekre és rányomjuk a polcok alján található mélyedésekbe. Ezt az eljárást addig folytatjuk míg a polcrendszert össze nem raktuk. Az utolsó polcon található nyílásokat - mélyedéseket négy darab műanyag takaró darabbal fedjük be. Szükség esetén fogantyúkkal a falhoz rögzíthető a nagyobb stabilitás érdekében. Mint minden polcrendszernél, így az általunk kínált Jupiter polcrendszernél is fontos a nehéz tárgyak az alsó polcokon és a könnyebb tárgyak a felső polcokon való elhelyezése.

A Jupiter polcrendszer használata

Az ellenálló műanyag konstrukciónak köszönhetően a Jupiter műanyag polcrendszer szinte mindenhol használható. Akár nedves, magas páratartalmú helységekben mint pl. pincében is használható, de akár otthon is. Az egyik vásárlónk fagyasztó boxban használja. Kiválóan használható mosodában vagy fürdőszobában is. Az egyszerű karbantartás ideálissá teszi a gyümölcsök, zöldségek tárolását pincében, spjázban. A praktikus nyílások és mélyedések az oldapolcrészen lehetővé teszik a szerszámok (csavarhúzok) és apró tárgyak tárolását, így műhelyekben és garázsokban is használhatóak a Jupiter polcrendszerek. Műanyag csavar és anya segítségével, ami külön megrendelhető, többszörös polcrendszer alakítható ki.

További információk

További információk

CSZ j5150z
Ár 3579
Méret 180x150x46 cm
SÚLY 20 kg
Szín szürkés zöld
Polcok száma 5
Polcteherbírás 120 kg
Hosszúság 150 cm
Magasság 180 cm
EAN kód Nincs
Szerelési útmutató jupiter5.pdf

Vélemények

Írja le saját véleményét

Ezt véleményezi: Jupiter műanyag polcrendszer 5 polccal, szürkészöld, 180x150x46 cm

Termékhez fűzött megjegyjés

Termék

Írjon nekünk

* Kötelezően kitöltendő mezők

Talán a következő termékek is érdekelhetik: